10 AUGUST TREBUIA SĂ FIE O REVOLUȚIE, NU O CAMPANIE ELECTORALĂ ILEGALĂ A PARTIDELOR PARLAMENTULUI ILEGAL CARE JEFUIESC ROMÂNIA CU MÂNA DREAPTĂ

10 AUGUST TREBUIA SĂ FIE O REVOLUȚIE, NU O CAMPANIE ELECTORALĂ ILEGALĂ A PARTIDELOR PARLAMENTULUI ILEGAL CARE JEFUIESC ROMÂNIA CU MÂNA DREAPTĂ

În urmă cu un an, Carmen Dan și strigoiul de daddy scoseseră tot gunoiul din Jandarmerie împotriva populației care protesta pașnic sătulă clasa politică coruptă. În august 2018, jandarmii și provocatori dădeau în protestatarii pașnici cu poftă și cu bucurie. Se simțeau și ei utili și împliniți.
Acum, zăceau pe străduțe laterale gata să intervină din nou la comanda clasei politice corupte: „Dar ce se aude? E forfotă? Intrăm în ei, batem ceva? Alarmă falsă băieți”. Nu e protest, ci doar o Campanie electorală ILEGALĂ a Partidelor Parlamentului ILEGAL care jefuiesc România cu Mâna Dreaptă și cu Noua Mână Stângă.

Dragi români,

în 10 august 2019 trebuia obținută demisia clasei politice corupte care pentru beneficii personale a trădat interesele naționale ale României. Dacă prin proteste de stradă continue nu reușim să îi determinăm să își dea DEMISIA pe toți Ticăloșii din Parlamentul ILEGAL, degeaba mergem la vot când organizarea Alegerilor și numărarea voturilor este făcută tot Partidele Mafiei Comunisto-Securiste din Parlament ILEGAL.

Ultima soluție pentru a ne recupera țara din ghiarele acestei Mafii este încă o revoluție, dar una după care reprezentanții Mafiei sa fie judecați și condamnați pentru crimele comunismului și pentru trădarea intereselor naționale, nu ca în 1989 când au confiscat Revoluția și s-au reinstaurat la putere.