ATENȚIE, ROMANIA, AVANGARDA DICTATURII PSEUDO – SANITARE MONDIALE!

Dragi români,
un titlu în presa străină. Deocamdata doar un titlu. Primul. Dar, ținând cont că după o stare de urgență de 2 luni, urmează o stare de alertă, după care, potrivit legii votată ieri în Marea Adunare a Criminalilor din Parlamentul ILEGAL, de reprezentanții tuturor partidelor, este foarte posibil să urmeze o nouă stare de urgență, nu și ultimul titlu.

Va urma încă unul… și încă unul… și tot așa. Perioadă în care multe dintre drepturile și libertățile fundamentale prevăzute de Convenția Europeană a Drepturilor Omului vor fi știrbite sau complet anulate.

Din toate drepturile pe care le-am avut înainte de Covid NE-A MAI RĂMAS DOAR unul – DREPTUL LA VIAȚĂ. La o viață trasată de ei. În care nici viața și nici sănătatea, de care facatâta tapaj că ne-o apară, nu sunt și nu vor fi în siguranță. Pentru că, dacă nu ești infectat cu Covid, sau nu ești animal de companie, accesul la serviciile medicale îți este restricționat, dacă nu chiar interzis. La o viață pe care ți-o apară nu un sistem medical civilizat, ci restricția, carantina, sancțiunea, cenzura, și izolarea. Văzute ca tratament preventiv și panaceu național! Prescrise de niște, Aleși democratic, care ne-au devenit prin ordonanțe militare NECONDIȚIONALE, Părinți vitregi. Și Protectori pe viață!

Dar asta nu mai are nicio importanță! Important este că va auzi, iar, toată lumea, de noi. Vom beneficia, iar, de free advertising. La maxim! Ca în ultimii ani ai Epocii de Aur! Când dreptul la munca obligatorie ținea locul dreptului la o viață liberă. Când România devenise avangarda dictaturii comuniste mondiale.

ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Veniți în Partidul REZIST cu toții să scăpăm România de criminali și de hoți!

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST

La Roumanie, avant-garde de la dictature pseudo-sanitaire mondiale