ATENȚIE! ZIUA ÎN CARE NI S-A FURAT ȘI CREDINȚA ÎN DUMNEZEU

Dragi români,

Referendumul de modificare a Constituției României a avut loc pe 6 și 7 octombrie 2018. Demersul a avut la bază o inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie la sfârșitul anului 2015. Inițiativa a strâns numărul de semnături necesare pentru a iniția un proiect de lege constituțională și a fost sprijinită activ de către Biserica Ortodoxă, Biserica Romano-catolică și de către Partidul REZIST.

Dragi români,

nu uitați că USR, Partidul odraslelor Securiștilor, a dezinformat și a manipulat populația îndemnând-o să nu participe la Referendum.

Liderul senatorilor USR și vicepresedintele formațiunii, Vlad Alexandrescu, a îndemnat populația  să boicoteze referendumul pentru familie, afirmand ca viitoarea consultare populară nu are, de fapt, nimic de-a face cu ideea de familie.

„Ca vicepresedinte al formațiunii și senator USR, îndemn pe toți cei care mă ascultă acum să boicoteze acest referendum, pentru că, dacă nu se atinge o prezența de 30%, referendumul nu va fi validat și nu va avea consecințe de nici un fel” a declarat Vlad Alexandrescu pentru RFI Romania.

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut niciun anunț oficial în legătură cu participarea sau felul în care va vota la Referendum.

PS: Referendumul urmărea interzicerea constituțională a căsătoriilor între persoanele de același sex, deoarece Codul Civil poate fi schimbat fără consultarea populației.

Dragi români,

ISTORIA SE RĂZBUNĂ PE CEI CE NU O CUNOSC, REPETÂNDU-SE.

Petrică Folică,

Președintele Partidului REZIST