CINE VA FI ,,ACARUL PĂUN”?

CINE VA FI ,,ACARUL PĂUN”?

Dragi români,

Premierul Ludovic Orban și ai lui ar fi știut încă din luna ianuarie de pericolul coronavirusului și, cu toate acestea, liberalul o ținea pe a lui cu anticipatele. Dovedește acest lucru un facsimil al Ordinului pentru aprobarea protocolului de tratament al infecției cu virusul SARS Cov-2.

Documentul este semnat de secretarul de stat Horațiu Moldovan și de directorul general al Direcției Generale de Asistență Medicală de Sănătate Publică.

Și, în ciuda faptului că a fi știut de situație, Ludovic Orban afirma pe la mijlocul lunii februarie.

Suntem în procedura de declanşare a alegerilor anticipate. PNL are ca obiectiv buna guvernare şi realizarea marilor reforme de care România are nevoie. Avem ca obiectiv realizarea unei creşteri economice rapide care să asigure o dezvoltare rapidă a economiei româneşti. Buna guvernare depinde de existenţa unui Parlament care să fie o oglindă fidelă a aspiraţiilor românilor. PNL urmăreşte prin anticipate să dea din nou puterea românilor.  Vom derula toate procedurile care depind de noi cu viteza maximă„.

Suntem în „Stare de Urgenţă”. Cerem instituțiilor abilitate ale statului, să se sesizeze din oficiu și să îi aresteze pe toți cei care prin acțiunile lor au pus în pericol sănătatea poporului român.

Partidului REZIST