Corupția – amenințare la siguranța națiunii

Dragi români,

Președintele Iohannis ne-a obișnuit cu blatul evident dintre el/Mafia Securistă și PSD/Mafia Comunistă, Președintele GRIVCO a tras doua focuri fix în aer.
Întrebarea 1 legată de amnistie și grațiere: surpriză dar modificarile Codului Penal trecute în parlament nu au treabă cu astea două ci cu reducerea termenelor de prescriere astfel încât Tătucul Tractorist să scape.

Întrebarea 2 are legatura cu OUG – în actuala structura parlamentară Partidele Mafiei Comuniste/PSD – ALDE – UDMR dețin majoritatea și pot trece ce modificări legislative vor, așa cum au făcut și cu modificările codului penal care dezincriminează o groază de infracțiuni. Deci nu au nevoie de OUG pentru a modifica legile și a se proteja de Justiție.

De fapt, referendumul nu atinge planurile PSD decât prin ricoșeu, printr-o posibilă prezență crescută la vot. Dar la câtă lehamite de politicienii actuali au românii în ei, mai mult de 5% în plus la vot nu vor veni.

O singură întrebare era suficientă și necesară:

SUNTEȚI DE ACORD CU INCLUDEREA CORUPȚIEI CA AMENINȚARE LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ?

Pentru că de aici au pornit corupții cu ATACUL asupra Justiției. Au distrus cooperarea SRI (Siguranța Națională) – DNA.

Klaus se folosește de „idioții utili” pentru a-și face Campanie electorală ILEGALĂ. Chiar și întrebările sunt făcute de așa natură astfel încât să nu se întâmple nimic după referendum.

PS: „Dacă trece referendumul, noi nu avem nicăieri în lege trecut ce alte instituţii pot ataca OUG la CCR. Va trebui să scrie asta în clar şi trebuie modificată şi Legea de organizare a CCR, pentru că se schimbă procedura.

Discuţia va fi şi este extrem de complicată şi există riscul ca acest referendum să fie făcut doar pentru a vedea care este părerea românilor şi să aibă soarta celui din urmă cu 10 ani, care nu a fost niciodată pus în aplicare”, a declarat Augustin Zegrean.

Dragi români,

SINGURA SOLUȚIE ESTE DEMISIA PARLAMENTULUI ILEGAL ȘI DECLANȘAREA ALEGERILOR ANTICIPATE FĂRĂ IMUNITATE!