Declaratie politica

Declaratie politica

ATENȚIE! „Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate „demonstra” că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate.”
(Dacian Cioloș)

Dragi români,
mârșavă și securistică afirmație! Desigur, unii au fost anchetați, alții AU ANCHETAT, dar ce contează, au fost TOȚI legați de securitate! Chiar toți? TOȚI românii au ”cotizat” la securitate? Asta numai un fost colaborator o poate afirma.

Domnule Cioloș,
Eu, ca multe milioane de români, nu am avut legături cu Securitatea, nici cu Partidul Comunist și am fost aproape de a fi ucis în stradă la Revoluția Anticomunistă din decembrie 1989! Românii au fost victimele Securității, nu Securitatea însăși. Din cauza câtorva trădători (puțini, dar bine întreținuți de regimul comunist), noi și părinții noștri au avut de suferit zeci de ani. Nu minimizați drama prin care au trecut marea majoritate a românilor în perioada Comunistă!

PS: Dragi români,
– Din toți agronomii din București, Tăriceanu îl numea consilierul Ministrului Agriculturii pe Cioloș.
– Din toți agronomii din România, Băsescu îl trimite la Bruxelles pe Cioloș.
– Din toți politicienii „tineri și europeni”, Johannis îl numește Prim Ministru pe același incolor, insipid și inodor agronom Cioloș.
– Din toți românii, Coldea alege să se întâlnească la Viena cu același Cioloș care nu a realizat în nicio funcție absolut nimic bun pentru români.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST