DOSARUL 10 AUGUST A FOST CLASAT DE DIICOT: ,,Niciun șef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violențele împotriva protestarilor.”

DOSARUL 10 AUGUST A FOST CLASAT DE DIICOT: ,,Niciun șef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violențele împotriva protestarilor.”
Dragi români,
mesajul Guvernului Odraslei Securistului Orban susținut de Partidele Parlamentului ILEGAL este foarte clar :
dacă protesteazi împotriva lor, Jandarmeria te poate bate, gaza, aresta și ucide fără să respecte legea din România.
De peste 30 de ani avem un sistem de cercetare și anchetare complice și corupt, care instrumentează apărarea agresorilor și nu apărarea interesului public. Mărturii mincinoase, probe dispărute, sinucideri suspecte, procurori de caz schimbați discreționar, judecători cumpărați sunt doar câteva exemple care ilustrează modul în care lucrează rețeaua.
Dragi români, la noi se afirma adesea: „mortul e de vină!”. Această afirmație reflectă o stare de fapt gravă: oricât de inocent ai fi, odată ce  ai intrat în conflict cu un element al rețelei decizionale toată rețeaua va căuta să îți nege drepturile și să te scoată vinovat.
În cazul Revoluției din 1989 a început o cercetare care a fost tergiversată, la fel și în cazul mineriadei. În cazul Manifestației din 10 august, DIICOT (instituție de la care mai aveam ceva așteptări), prin intermediul unei doamne procuror apropiată rețelei, a fost mai rapidă și a curățat, din pix, vinovăția unui regim brutal și corupt specific guvernărilor Partidelor Mafiei Securisto-Comuniste.
Ce e de făcut? Votați! Veniți în Partidul REZIST cu toții să scăpăm România de criminali și de hoți!
PS: 10 abuzuri care aruncă România în afara lumii civilizate: https://youtu.be/HIMITR7GEKg
PPS: Programul Partidului REZIST, PROGRAMUL DEMNITĂȚII NAȚIONALE: Judecarea în regim de urgență a Dosarului ,,Jandarmeriada” 10 AUGUST 2018.
https://partid-rezist.ro/programul-partidului-rezist-programul-demnitatii-nationale/