DRAGI ROMÂNI, DUPĂ 30 DE ANI DE DEMOCRAȚIE ”ORIGINALĂ” DOAR PANDEMIA NU A LUAT PRIN SURPRINDERE GUVERNUL, PARLAMENTUL ȘI PREȘEDINȚIA

DRAGI ROMÂNI, DUPĂ 30 DE ANI DE DEMOCRAȚIE ”ORIGINALĂ” DOAR PANDEMIA NU A LUAT PRIN SURPRINDERE GUVERNUL, PARLAMENTUL ȘI PREȘEDINȚIA
De ce oare?
Covid 19 este virusul SARS modificat în Laborator conform unui raport Bundestag-ului din anul 2012 .
Proiectul se numește MODI-SARS ( SARS modificat, noul SARS-COV).
Actualul virus NU este un virus întâmplător de la chinezul mâncător de Lilieci, este virusul SARS modificat. Simptomele COVID 19 sunt identice cu simptomele SARS-ului.
În 2012 Bundestag-ul a descris, pas cu pas, scenariul de pandemie, a stabilit virusul (noul SARS-COV), zona în care trebuie să înceapă contaminarea, cum să se extindă contaminarea, cât timp să dureze contaminarea, au stabilit câți oameni să moară pe zi timp de 3 ani și cu ajutorul Mass-Mediei să extindă panica și groaza în oameni.
Conform planului stabilit în urmă cu 8 ani trebuia să moară milioane de oameni, din fericire pentru noi Covid 19 NU a generat atâtea victime. Cu toate acestea, Oculta Mondială cu ajutorul marionetelor din guvernele țărilor europene își duce Planul până la capăt. Zilnic, mass-media mercenară bagă groaza și panica în oameni, manipulează cu morții din spitale declarând cauza morții COVID 19. Doar dacă există multe decese și groaza morții oamenii vor accepta vaccinarea Obligatorie cu nu se știe ce vaccinuri experimentale și nano-cipuri prin care să fie supravegheați.
Senatorii României au mers mai departe și au votat legea Vaccinării OBLIGATORII, care mai trebuie să fie votată și de Camera Deputaților, aceasta fiind camera decizională.
Acțiunea acestor criminali este genocid împotriva poporului român, este crimă cu premeditare, este o ”Piesă de teatru” scrisă în urmă cu 8 ani, perfecționată până în 2019 și pusă în aplicare în 2020.
De ce au nevoie de cadavre și decese?
Pentru a crea panica și groaza, ca oamenii să ceară singuri vaccinul, să se roage să fie vaccinați. Fără panică și Pandemie nimeni nu ar fi de acord să i se restrângă abuziv drepturile și libertatea, încălcându-se Drepturile Omului și Constituția, și să devină un cobai teleghidat.
 
Dragi români,
suntem în Stare de Urgență MILITARĂ, plătim salariile și pensiile generoase câtorva mii de generali, avem Planul și autorii crimelor, de ce nici un general nu își RESPECTĂ JURĂMÂNTUL DEPUS PENTRU APĂRAREA ROMÂNIEI ȘI A POPORULUI ROMÂN?
 
PS. De ce oare Iohannis și-a dorit Președinția României, țară de culegători de sparanghel? Și de ce mulțimea de allogeni înstăriți veniți din afara României și-au făcut partid să „salveze” România și cer acum vaccinarea Obligatorie a copiilor români?
 
ROMÂNIA DEASPRA TUTUROR INTERESELOR!
VENIȚI ÎN PARTIDUL REZIST CU TOȚII, SĂ SCĂPĂM ROMÂNIA DE CRIMINALI ȘI DE HOȚI!
Urmăriți de la pagina 55.Bundestag
Tradus: MODI-SARS