DRAGI ROMÂNI, GLOBALISMUL ESTE MORT ȘI GATA DE INCINERARE.

DRAGI ROMÂNI, GLOBALISMUL ESTE MORT ȘI GATA DE INCINERARE.

Drgi români,

evenimentele la care asistăm pasiv în prezent, ascund de fapt o luptă finală care se dă între două tabere: SUVERANIȘTII și GLOBALIȘTII. În cele din urmă, toate imperiile mor și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care va pierde războiul…
Ultimele săptămâni au pus totul la punct pentru ultima luptă. Există atât de multe fapte și evenimente diferite, la stânga și la dreapta, și voi încerca să fac tot posibilul să rămân metodic în această expunere complicată…Conceptul de Noua Ordine Mondială, este pur și simplu dorința unui grup de criminali ai Ocultei, stăpâni ai finanțelor lumii, care doresc să guverneze din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. Au început în 1773 și au trecut prin schimbări importante de-a lungul anilor, dar conceptul și obiectivul nu l-au schimbat niciodată. Băncile internaționale care au jefuit planeta prin dolarul american din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, datorită producerii în exces de hîrtie igienică numită dolar, fiindcă tiparnița se rotește de ani de zile pentru a-și acoperi cheltuielile absurde pentru a susține războaiele pentru petrol și resurse, războaie pe care acum la final le-au pierdut. Pentru a preveni această hiperinflație viitoare, au generat un atac cu virus asupra a patru țări (China, Iran, Italia și acum Statele Unite) pentru a răspândi panica în populație, cu ajutorul prețios al mass-mediei mainstream…Chiar dacă acest virus CORONA nu diferă de virușii noi care atacă oamenii în fiecare an, spaima mass-mediei i-a împins pe oameni să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locurile de muncă, companiile falimentează, panica a creat un accident de bursă care a golit de economii oameni simplii și companiile mici deopotrivă.
Cu toate astea, Oculta Criminală a pierdut și această ultimă luptă disperată. Virusologul francez de top, dr. Didier Raoult, a descoperit că soluția împotriva virusului este clorochina, un antimalaric care a fost folosit de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienții, adăugînd și azitromicină, și a salvat primele sale 1000 de cazuri. Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă împotriva propriei sale administrații federale de droguri, cumpărată și deținută de statul paralel. Acest lucru a forțat toată mass-media să vorbească despre elixirul miraculos al Dr. Didier Raoult, semnând certificatul de deces pentru toate guvernele occidentale, agențiile lor medicale, Organizația Mondială a Sănătății și media care încearcă să distrugă reputația impecabilă a medicului, inventând totodată ” efecte secundare periculoase ”a unui medicament aproape inofensiv care a fost folosit de 60 de ani pentru a trata malaria. Reprezintă deja o certitudine științifică faptul că măsurile aberante pe plan internațional, care au produs o panică mare, sunt inutile deoarece acest virus nu este altfel decât celelalte care ne afectează în fiecare an. Aceasta a fost o victorie uimitoare pentru Trump și populația prezentă pe rețelele media de socializare, care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări din Noua Ordine Mondială. De facto, credibilitatea acestor guverne marionete s-a stins în aer.

Prietenii mei, globalismul este mort și gata pentru incinerare.

Bancherii internaționali nu au putut să prevadă acest sfârșit și odată cu el eșuarea misiunii finale de a-și îndeplini visul orwellian: să distrugă câteva țări din Orientul Mijlociu, să mărească Israelul și să obțină controlul total asupra pieței mondiale de petrol.

Cu rezultatele incredibile pe care le-a obținut Trump în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți pe cale să se sfărâme. Imperiul Băncilor a fost bolnav definitiv de cinci ani, dar acum se află pe morfină, abia realizând ce se întâmplă.
Deoarece nu există nicio speranță în a începe al treilea război mondial, care se pierde în avans, ultimul atac al Ocultei a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și crearea ulterior de către mass-media corporatistă, a unei pandemii false. Obiectivul principal al Ocultei a fost de a evita o hiperinflație catastrofală a masei imense de dolari americani și să aibă timp să-și pună în aplicare o monedă virtuală. La început părea că planul poate funcționa. Toți dolarii scoși de pe piață trebuiau re-injectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita o alunecare în jos și dezastrul final. Până acum, dragii noștri bancheri sînt în afara soluțiilor.
Între timp, Trump s-a aruncat el la gangsterii cu cravată. În timp ce mass-media a evitat subiectul clorochinei care a ucis coronavirus, o pilulă veche concepută pentru a vindeca malaria, Trump a impus FDA utilizarea acestui medicament care poate salva viața pacienților infectați din SUA. Media nu a avut de ales decât să înceapă să vorbească despre acest lucru, ceea ce a declanșat o reacție în lanț: directorii generali ai comisiei de farmacii au fost concediați pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țări precum Canada arătau ca niște nebuni pentru că nu au utilizat medicamentele ieftine și neofensive, în timp ce un act criminal cel mai scârbos al unui guvern a fost expus în totalitate: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că clorochina era dăunătoare și și-a restrâns utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusă este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.
Suntem pe cale să aflăm că Oculta se teme că se va găsi adevărul în regiunea Lombardiei, unde oamenii nu mor din cauza virusului, ci probabil datorită unui cocktail mortal din două vaccinuri anterioare pentru meningită și gripă, care au fost injectate în campanii de vaccinare separate.
O altă veste uimitoare, este că Trump a preluat controlul asupra Rezervei Federale, care este acum gestionat de doi reprezentanți ai Trezoreriei Statului. Dintre toate veștile nebune din ultima lună, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea electorală de a scoate băncile private din afacerile publice americane, punând capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani. El a pus grupul de investiții infirmier Blackrock să înceapă să cumpere corporații importante pentru Rezerva Federala, ceea ce înseamnă că naționalizează bucăți de economie, evitând în același timp prăbușirea pieței, implicând investitori privați importanți în afacere.
Această mișcare extrem de îndrăzneață ajunge la un moment crucial în timp și ne confirmă faptul că Donald Trump ajută umanitatea să-și câștige libertatea, distrugînd Noua Ordine Mondială. Așa cum am spus adesea înainte, m-am gândit că lumea se va schimba profund între 2020 și 2025, deoarece aceștia ar fi ultimii 4 ani ai acestui erou în puterea politică a SUA.
Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a schimbat totul. S-a arătat cât de disperați sunt bancherii și dacă nu vrem să ajungem cu focoase nucleare, Trump trebuie să-i oprească acum.
Fără BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO, lumea noastră nu va fi perfectă, dar va deveni mult mai bună decât acum. Sursa: Sylvain Laforest

ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Partidul REZIST luptă pentru o Românie democrată și puternică, liberă de Mafia Comunisto-Securistă din instituțiile statului român.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST