HAI SĂ STĂM ÎN CASĂ, DOAR AȘA VOM PUTEA REVENI MAI REPEDE LA NORMALUL DE ÎNAINTE

HAI SĂ STĂM ÎN CASĂ, DOAR AȘA VOM PUTEA REVENI MAI REPEDE LA NORMALUL DE ÎNAINTE

Dragi români,
sfatul Partidului REZIST este să luați virusul în serios, nu este o glumă, nu este un motiv de ironii ieftine sau de teorii conspiraționiste. Izolarea este cea mai eficientă metodă de împiedicare a răspândirii virusului. Trebuie să stăm în casă pentru o perioadă, indiferent cât de mare va fi prețul plătit la nivel economic. Dacă această izolare s-ar fi făcut din 15 februarie așa cum noi, am recomandat, astăzi pandemia ar fi fost terminată, doar cu foarte mici pagube economice și cu un număr foarte mic de morți.

Pe 15 februarie, aproape toate țările din lume, cu excepția Chinei, aveau sub 100 de cazuri. Pandemia ar fi fost mult mai ușor de rezolvat dacă s-ar fi luat atunci măsurile drastice care s-au luat în ultimile 10 zile. România a întârziat carantina, acum avem pierderi economice mult mai mari, numărul de morți și infectați este de mult mai mare, iar pandemia este departe de a fi sub control.

ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Partidul REZIST luptă pentru o Românie democrată și puternică, liberă de Mafia Comunisto-Securistă din instituțiile statului român.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST