INIȚIATIVA ,,TRICOLORUL PE BRAȚ, TRICOLORUL ÎN INIMĂ!”

Dragi români,
libertatea de exprimare, libertatea de întrunire și libertatea de circulație sunt drepturi fundamentale consacrate în Convenția europeană a drepturilor omului. Măsurile de urgență adoptate de către Guvernul odraslei securistului Orban susținut de Slugile Globaliștilor din Patidele Parlamentare pentru a limita răspândirea coronavirusului nu au fost eficiente, însă au produs multe efecte negative economice, medicale, psihologice și au anulat drepturile fundamentale.

În ultimii 30 de ani alegerile au fost, de fiecare dată, fraudate de către Mafia Comunisto-Securistă care nu a ținut cont niciodată de votul poporului.

Trebuie să ne unim toți românii, să protestăm continuu în toate orașele României până ne recâștigăm DREPTURILE FUNDAMENTALE ȘI LIBERTATEA! Libertatea de a protesta derivă din libertatea de întrunire și din libertatea de exprimare și este, așadar, și ea un drept fundamental.

Ce pot să vă facă?

Să pună armata și securitatea (jandarmeria) să tragă în noi, CA ÎN DECEMBRIE 1989?

Așa, și? Nu pot omorî un popor întreg! România nu se va schimba prin participarea la Alegerile Fraudate de către Partidele Mafiei COMUNISTO-SECURISTE! Dar un Popor demn poate să se opună dictaturii criminale a slugilor neomarxiștilor globaliști din Partidele Parlamentului Criminal care, abuziv, ne-au anulat drepturile fundamentale, ne-au răpit libertatea și doresc să facă, și din copiii noștri, niște sclavi! Dacă este UNIT, POPORUL poate să refuze și să respingă abuzurile acestei noi dictaturi care este mai atroce decât au fost cea comunistă și cea hitleristă! “UNIREA FACE PUTEREA!”

Semnează și poartă TRICOLORUL! Azi , unul, mâine, TOȚI UNIȚI PENTRU LIBERTATE!

Dragi români alăturați-vă inițiativei „TRICOLORUL PE BRAȚ, TRICOLORUL ÎN INIMĂ!”
Am lansat oficial strângerea de semnături pentru a ne recâștiga DREPTURILE FUNDAMENTALE ȘI LIBERTATEA.

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră până la sfârșitul acestei campanii și pentru campaniile viitoare ale Partidului REZIST pe care le vom derula pentru România.

Formular de inscriere

Scrie textul următor: captcha