JOS DRAGNEA MUSTĂCIOSUL ȘI VIORICA ANALFABETA!

JOS DRAGNEA MUSTĂCIOSUL ȘI VIORICA ANALFABETA!

Chiar dacă niciunul nu a fost Candidat la Alegerile Europarlamentare.

Fără niciun proiect real pentru dezvoltarea României, manipularea Securiștilor din Partidele Parlamentului ILEGAL a funcționat perfect și au câștigat Alegerile Europarlamentare.

Securiștii de la Externe, după ce au vândut Resursele de Petrol, Gaze, Marmură, Sare, Apă(mai au Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiţii), acum își promovează Odraslele în Parlamentul European. Majoritatea votanților speră ca după ce Securiștii lichidează România, Odraslele lor să facă și ceva bun pentru români. Președintele PNL este Ludovic Orban și este odrasla Securistului Orban. Julien Cioloș a făcut armata la Securitate, odraslă de Milițian și nepotul lui Virgil-Vulpea Ardelean.

Ce va urma? Victimele comunismului, Eroii Revoluției Anticomuniste din 1989, victimele de la Mineriade, victimele de la Colectiv și victimele din 10 august vor fi uitate, iar călăii lor vor prospera și vor Hotărâ în continuare Destinul Românilor.

Dragi români,
acum după Epoca Nomenclaturii PCR urmează Epoca Securiștilor din Servicii.

PS: Cineva spunea odată: „Poporul român suferă de o boală istorică: NAIVITATEA. În toate epocile, toți aventurierii și toți escrocii l-au tras pe sfoară.”

PSS: Nu uitați! Securitatea a fost înființată de NKVD și la conducerea ei au fost marea majoritate etnici: Nikolski, Pacepa(ceh) , Măgureanu(Asztalos) , Ungureanu… Hellvig.

AICI TIMIŞOARA, SĂ AUZIM NUMAI DE BINE!

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST