LBERALISMUL NEO-MARXIST

LBERALISMUL NEO-MARXIST

Dragi români,

cum și-au permis Ticăloșii din Partidele Parlamentului ILEGAL să încalce Constituția? În România parlamentarii și guvernul plătiți din banii românilor NU sunt în slujba cetățenilor ci acționează în detrimentul românilor. În această perioadă ei au dat ordonanțe prin care i-au amendat pe români, i-au vânat ca pe animale, i-au arestat pe români, au închis spitalele, restricționând dreptul la viață prin restricționarea accesului la servicii medicale. Desigur, dacă nu există presiune din partea poporului și din partea CCR ei nu vor răspunde penal pentru  aceste abuzuri.

Eu mi-am apărat LIBERTATEA în aceste luni, n-am purtat masca facială, am refuzat scanarea, am fost intimidat cu trupe de poliție și jandarmerie la intrarea în supermarket, și deși am suferit, am dormit bine noaptea, fiindcă aveam conștiința curată. Da, asta înseamnă să lupți pentru LIBERTATE, să îți urmezi conștiința.
Suntem ființe divine, nu suntem simple animale și avem obligația creștinească să apărăm aceste instituții vii care ne-au fost dăruite de Dumnezeu. Dar, conștiința se apără prin: ONESTITATE, CORECTITUDINE, MUNCĂ CINSTITĂ ȘI DRAGOSTE DE NEAM ȘI ȚARĂ . 💙💛❤️
ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Veniți în Partidul REZIST cu toții să scăpăm România de criminali și de hoți!
Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST