,,Mare greşeală face cel ce nu face nimic, spunând că e prea puţin ceea ce ar putea face.”

,,Mare greşeală face cel ce nu face nimic, spunând că e prea puţin ceea ce ar putea face.”

Dragi timișoreni,

vine ziua plății pentru nepăsarea și inconștiența a foarte mulți dintre noi…oameni au murit la revoluție pentru ca noi să avem dreptul și libertatea de a ne implica și de a ne alege conducătorii. Mare parte din cetățeni nu votează niciodată sau își anulează votul, mulți din oamenii cu școală și cu bun simț nu se implică în niciun partid pe motiv că ,,sunt curve și corupți și proști”.
Concluzia…dușmanii țării jubilează când văd indiferența majorității de alegerea conducătorilor destinelor noastre. Făt Frumos nu există și sunt de neînțeles pretențiile multor oameni de bun simț ca și conducătorii să aibă bun simț atâta timp cât în Partidele Parlamentului ILEGAL majoritatea membrilor sunt ,,șmecheri” în sens rău, ei se aleg între ei pentru diverse funcții și se comportă în funcții cum s-au purtat toată viața lor…doar așa au avut succes.

PS: Pentru cei ce nu înțeleg încă, partidul este forma legală de a prelua și conduce o țară. Iar pentru cei ce cred că serviciile și multinaționalele conduc acum…au ceva dreptate pentru că majoritatea de la vârf a actualelor partide parlamentare nu au avut niciodată planuri pentru țară…ei au proiecte personale de îmbogățire.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST