Mesaj Video

DRAGI ROMÂNI,

ACEASTA ESTE ROMÂNIA ÎN CARE TRĂIM (VIZIONEAZĂ FILMUL ȘI DĂ MAI DEPARTE, NU FI INDIFERENT!)

De unul singur, am blocat planuri ale partidelor penalilor care ar fi creat prejudicii patrimoniului timișenilor.

Partidele MAFIEI COMUNISTO- SECURISTE sunt organizații piramidale conduse de un grup de indivizi cu interese personale. Într-un astfel de partid, un cetățean care dorește să se implice în resetarea politicii românești este rapid marginalizat, dacă nu acceptă să se compromită alături de conducere. Parlamentul ILEGAL este dovada că MAFIA Comunisto- Securistă trăiește. Actualmente, în instituțiile statului șefii de departamente sunt numiți politic, iar structura departamentelor este o oglindă a înțelegerii existente între PNL, PSD, USR, PMP, ALDE pentru ca aceste partide să continue să controleze statul român după cum cer interesele lor de grup.

Pentru partidele MAFIEI COMUNISTO- SECURISTE, care au fost la putere în ultimii 29 de ani, miza este menținerea controlului asupra Bugetului României ale României și asupra conducerii instituțiilor statului, numirea în funcții a unor indivizi dispuși să semneze contracte pe bani publici după cum dictează grupurile lor de interese, nu în folosul cetățenilor. MENȚINEREA ÎN PARLAMENT A ACESTOR PARTIDE MAFIOTE VA CONDUCE LA ÎNTĂRIREA SISTEMULUI ASERVIT MAFIEI COMUNISTO- SECURISTE ȘI ÎNDREPTAREA ROMÂNIEI ÎN SFERA DE INFLUIENȚĂ A FEDERAȚEI RUSE.

Noi trebuie să alegem un Parlament care să lucreze în beneficiul românilor, nu unul plin de personaje care au comis fapte penale, care s-au înavuțit din jefuirea banului public și au distrus România. Pentru aceasta trebuie să mergem la Parlament, să cerem parlamentarilor penali să își dea demisia, vinovații să fie judecați în regim de urgență și condamnați, apoi să organizăm Alegeri Anticipate. În cazul demisiei Guvernului actual, majoritatea actuală a parlamentarilor partidelor MAFIEI COMUNISTO-SECURISTE va numi un alt Guvern care să îi slujească interesele.

Sunt onorat să fiu susținut de patrioți români adevărați, urmaşi demni ai dacilor liberi.
Avem un țel comun, anume dezvoltarea României democratice, libere de politicieni corupți şi de trădători de neam.
Luptăm pentru redarea demnității şi independenței neamului românesc, prin utilizarea patrimoniului şi resurselor țării pentru români.

Dragi români,
vizitați site-ul nou înființatului Partid REZIST, https://partid-rezist.ro.

Aici veți găsi articole despre noi, adeziuni, statutul partidului, datele de contact, precum și cele 10 motive care ne-au determinat să înființăm acest partid care să poarte numele REZIST.

Vă așteptăm alături de noi, mai ales acum când REZISTENȚA A DEVENIT O DATORIE.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST