NEOMARXIȘTII USRiști DAU O LOVITURĂ CRUNTĂ SIMBOLULUI DEMOCRAȚIEI ROMÂNEȘTI, TIMIȘOARA!

NEOMARXIȘTII USRiști  DAU O LOVITURĂ CRUNTĂ SIMBOLULUI DEMOCRAȚIEI ROMÂNEȘTI, TIMIȘOARA!

Noi, PATRIOȚII REZIST, mulțumim tuturor timișorenilor care au acordat încredere proiectului nostru: TIMIȘOARA SIGURĂ ȘI PROSPERĂ, CU CETĂȚENI LIBERI! și ne-au acordat votul. Mulțumim simpatizanților care ne-au sprijinit în timpul campaniei electorale și tuturor patrioților adevărați care ni s-au alăturat în lupta pentru apărarea drepturilor și interesele cetățenilor români.

Alegerile locale au fost fraudate încă de la începutul falsei Pandemii. Amânarea alegerilor locale a fost ILEGALĂ. Timp mai mult de 7 luni, președintele Iohannis a încălcat zilnic Constituția României implicându-se în Campania electorală, iar Guvernul Odraslei Securistului Orban susținut de Partidele Parlamentului CRIMINAL a anulat abuziv Drepturile Fundamentale și LIBERTATEA cetățenilor garantate prin Constituția României.

Noi, PATRIOȚII REZIST, am propus proiectul TIMIȘOARA SIGURĂ ȘI PROSPERĂ, CU CETĂȚENI LIBERI! Acest proiect este realizabil doar prin înțelegerea de către toți timișorenii că trebuie să își voteze conducători patrioți români și apoi prin ieșirea la proteste continue de stradă, coordonate de către Administrația Locală, până când Președintele Iohannis și Premierul Orban declară public când ne VOM REDOBÂNDI ÎN TOTALITATE DREPTURILE FUNDAMENTALE ȘI LIBERTATEA GARANTATE DE CONSTITUȚIE și VOM REVENI LA O VIAȚĂ NORMALĂ, FĂRĂ MASCĂ.

Dragi timișoreni, PATRIOȚII REZIST v-au propus să luptați alături de ei pentru recuperarea Drepturilor Fundamentale și a Libertății, dar în ziua alegerilor s-au impus Neomarxiștii.

Din păcate pentru timișoreni, în ziua alegerilor locale au avut prioritate terasele și nu prezența la vot. În Timișoara au votat numai 33,90% din timișorenii cu drept de vot.

Democrația am câștigat-o prin jertfă de sânge în decembrie 1989 și am pierdut-o prin indiferența majorității timișorenilor, în septembrie 2020.

Partidul REZIST, rămâne singura REZISTENȚĂ ÎMPOTRIVA NEOMARXISMULUI GLOBALIST care acaparează treptat instituțiile statului român și limitează abuziv drepturile fundamentale umane. Patrioții sunt bineveniți în Partidul REZIST pentru a continua lupta pentru recuperarea Drepturilor Fundamentale și a Libertății!

„Lumina nu se aprinde decât pentru cei ce văd, nu pentru orbi.”- Mihai Eminescu

 

FOLICĂ PETRICĂ,

PREȘEDINTELE PARTIDULUI REZIST