ORDO AB CHAO – ORDINE DIN HAOS!

ORDO AB CHAO – ORDINE DIN HAOS!
SUA, o națiune strategică din punct de vedere geopolitic, este un de factor de coeziune care susține totul în prezent. Atunci când America se retrage, în lume urmează să se producă HAOS.
Care va fi rezultatul FINAL al conflictului dintre CREȘTINII lui Trump și ATEII lui Biden? Unde anume ne va conduce acest lucru? Sunt aceste părți ale conflictului cu adevărat dușmani sau există o agendă mai amplă, în spatele scenei, în care cei doi ”JOACĂ”, unul împotriva altuia pentru a pregăti mințile maselor să accepte CEVA, restrângerea drepturilor Civile și Noua Ordine Mondială? Adevărul este că ambilor le-a reușit restrângerea drepturilor civile fără a întâmpina din partea populației opoziție și proteste pe măsură.
 
Dragi români,
cu ORDO AB CHAO sau fără, noi cei  22 de milioane de români suntem o armată redutabilă și trebuie să ne unim pentru a ne lua înapoi țara moștenită de la străbunii noștri, încă numită ROMÂNIA. Trebuie să ne recuperăm Drepturile Civile încălcate de Guvernul Odraslei Securistului Orban susținut de Partidele Parlamentului ILEGAL și să îi tragem la răspundere pe toți vinovații pentru încălcarea lor.
 
ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR! 
Veniți în Partidul REZIST cu toții, să scăpăm România de criminali și de hoți!
 
Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST