PARTIDELE PARLAMENTULUI ILEGAL TRANSFORMĂ ROMÂNII ÎN SCLAVI ȘI ÎI CONDAMNĂ DEFINITIV LA SĂRĂCIE!

,,Stimați” Ticăloși din Partidele Parlamentului ILEGAL, de foarte mult timp vă urmăresc evoluția (mai bine zis involuția) în societatea românească.

Vă clasific în două categorii:

A-Ticăloși inițiatori de zvonuri
B- Idioți utili

Categoria B – inofensivi, doar proști manevrabili și influențabili.

Categoria A- cei mai periculoși, parte Ticăloși habarniști, Hoți și Criminali rău intenționați…

Din această categorie fac parte politicieni din toate Partidele Parlamentului ILEGAL și toate Guvernele perindate la putere, ajunși la conducerea țării prin dezinformare și manipulare, și care, neștiind să ia măsuri pentru ca România să producă bani pentru nevoile administrative, pentru dezvoltare, etc., sub masca ,,grelei moșteniri” iau măsuri pentru ținerea românilor în sărăcie, limitează salariile și pensiile.

Deși se plâng că nu au bani pentru salarii, pensii și pentru dezvoltarea României, acești politicieni, în schimbul ȘPĂGILOR, îi iartă de datorii, de plata redevențelor, îi lasă să externalizeze profitul uriaș obținut în țară plătind impozite infime către statul român pe așa-zișii mari investitori străini.

Ei toți, dar mai ales în ultimul timp reprezentanți ai puterii actuale lansează zvonuri alarmiste că peste nu știu câți ani, angajații activi nu vor mai putea susține sistemul de pensii.

Și acum vin și le spun așa:

TICĂLOȘILOR, nu angajații actuali trebuie să susțină pensiile actualilor pensionari, ci Casa de Pensii!

TUTUROR cetățenilor României, pe perioada de timp cât au muncit cinstit, li s-au reținut bani din salariu pentru asigurări sociale, respectiv pentru viitoarea pensie. Legal, banii reținuți trebuia să fie acumulați în fondul Casei de Pensii (pe care voi o capușați cu administrația numită politic), care avea obligația să-i îngrijească și să-i înmulțească, astfel ca la ieșirea la pensie, românul să nu aibă griji și să i se asigure venitul necesar pentru un trai decent, DIN BANUȚII LUI, nu din cei ai salariaților actuali!

Așadar, teza că angajații actuali îi țin în cârcă pe actualii pensionari este absolut falsă. Angajaților actuali li se opresc bani pentru viitoarea lor pensie!

Dacă administratorii numiți politic ai statului și ai banilor destinați asigurărilor sociale au cheltuit aiurea (au furat pentru ticăloșii sistemului politic) banii oamenilor, atunci acei administratori trebuie băgați la pușcărie, împreună cu voi, ticaloșilor, care i-ati pus in funcții tocmai în acest scop și să dați banii înapoi!

În orice situație STATUL ROMÂN este garantul securității cetățenilor lui și a stabilității lor financiare după pensionare. Garantul banilor pe care chiar el, statul i-a luat din salariile oamenilor…Dacă funcționarii statului au furat ori administrat prost banii oamenilor, statul trebuie să ia măsuri împotriva acelor funcționari, dar nu poate invoca lipsa banilor și să anunțe că la un moment dat nu mai poate plăti. Cine spune astfel este un incapabil și nu are ce căuta în conducerea unui stat dacă nu știe să găsească soluții.

Deci, Ticăloșilor dezinformatori și manipulatori, într-un STAT responsabil pensionarii primesc pensii din proprii bani retinuți de stat obligatoriu când erau în activitate.
Într-un STAT NORMAL, contribuțiile actualilor angajați trebuie să le asigure propria pensie în viitor.

Dragi români,
în realitate acești Ticăloși din Partidele Mafiei Comuniste și Partidele Mafiei Securiste din Parlamentul ILEGAL de 30 doar se roteasc doar la Jefuirea dumneavoastră și a României.

PS: În România speranța de viață este printre cele mai scăzute din Europa, fiind estimată la 75 de ani. Comparativ, media speranței de viață în UE este de 81 de ani. O mărire a vârstei de pensionare de la 65 de ani (bărbații) și 62 de ani(femeile) la 70 de ani toată lumea, ar însemna că doar cei sănătoși și norocoși vor beneficia de o pensie mizeră pentru numai cinci ani, înainte să părăsească această lume pentru alta mai bună. Oricum, personal cred că speranța de viață este umflată artificial în toate statisticile, deoarece constat concret, prin ceea ce văd cu ochii mei, că în România a scăzut enorm speranța de viață și mor oameni tineri de bolile bătrâneții (infarct miocardic, accident vascular cerebral, cancer, boli cronice), decese de neconceput în urmă cu trei-patru decenii!

PARLAMENT ILEGAL MARȘ LA TRIBUNAL! RESPECTAȚI REFERENDUMUL DIN 2009!
Partidul REZISTĂ luptă pentru o Românie liberă, democrată și puternică.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST