Pentru candidatura Partidului REZIST în Parlamentul Uniunii Europene sunt necesare 200 000 de semnături de susținere. Începem din Timișoara și așteptăm să se implice toți românii onești din toată lumea.

Lista candidaților Partidului REZIST la Parlamentul UE este accesibilă tuturor românilor onești (NU au acces cei care au făcut parte- ei și familiile lor, din nomenclatura Partidului Comunist, fosta Securitate sau cei care au fost condamnați pentru acte de corupție).
Ordinea pe lista candidaților Partidului REZIST pentru Parlamentul UE este stabilită în funcție de numărul de semnături strânse pentru depunerea candidaturii Partidului REZIST la Alegerile Europarlamentare din luna mai 2019.

Succes tuturor candidaților Partidului REZIST!

ATENȚIE! Contracandidații aparținând Partidelor Parlamentului ILEGAL din România nu au susținători reali, întrucât aceste partide au un număr mult mai mic de membri de partid reali în comparație cu numărul de membri de partid declarați. De exemplu, meeting-ul reprezentaţilor Noului PNL/PDL pentru manifestarea solidarității cu cei care au manifestat de-a lungul timpului în Piața Victoriei din București nu a reușit să reunească nici măcar 100 de membri de partid. USR are doar puțin peste 5000 de membri de partid, după 2 ani de la accederea în Parlament.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE PENTRU O ROMÂNIE LIBERĂ, DEMOCRATĂ ȘI PUTERNICĂ!