Programul Partidului REZIST, PROGRAMUL DEMNITĂȚII NAȚIONALE

Programul Partidului REZIST, PROGRAMUL DEMNITĂȚII NAȚIONALE

Partidul Rezist comunică poporului român!

Scopul Partidului Rezist este Renașterea Națiunii, prin care înțelegem reforma profundă și totală a tuturor structurilor societății românești , grav afectate de corupție, incompetență și trădare.
Partidul Rezist se situează, doctrinar, în mod ferm, în zona de centru, mai concret, în zona naționalismului de centru, echilibrat.

Prin „naționalism de centru” înțelegem iubirea față de țara și națiunea căreia îi aparținem, iubirea valorilor, tradițiilor noastre naționale, dar și acordarea respectului cuvenit, popoarelor, etniilor, minorităților, care își iubesc țara, propria națiune, propriile tradiții, propriile valori, atâta timp cât, prin asta, nu aduc prejudicii țării, națiunii, valorilor și tradițiilor noastre naționale.

Susținem valorile creștine de esență ale poporului român respectând însă, în același timp, și celelalte culte existente pe teritoriul României. Asta, atâta timp cât ele nu aduc și nu vor aduce atingere valorilor creștine ale neamului nostru.

În același timp…

Progresul material și spiritual al României este cauza noastră de esență.

Sunteți bineveniți în Partidul REZIST, o alternativă adevărată la Partidele Sistemului care patronează Mafia Comunisto – Securistă, un Sistem profund corupt și incompetent care a îngenuncheat țara.
Noi, Partidul REZIST considerăm că actuala conducere a României este una care nu urmărește, în nici un caz, interesul țării și al națiunii române, actualele partide parlamentare sunt doar o clică de Grupuri de interese care, conduse de „păpușarii” din umbră, interni și externi, au devalizat țara și au pus-o la discreția asasinilor economici, care o au transformat-o într-o piață de desfacere și un paradis al multinaționalelor.

Români, pentru a ne lua țara înapoi și pentru a transforma Statul român într-unul cu adevărat democratic, puternic și prosper susținem următoarele:

1. Reforma totală a clasei politice, trimiterea tuturor partidelor actuale în opoziție, sau în afara Parlamentului, înlocuirea lor cu partide noi care sunt în afara Sistemului.

2. Modificarea Constituției, respectiv a art.44 alineat (8) și compatibilizarea Legii astfel încât confiscarea în extenso, în regim de urgență, a averilor dobândite ILICIT, precum și ale celor care, prin corupție sau acțiuni economice ilegale, au adus și aduc prejudicii României!

3. Introducerea votului obligatoriu.

4. Respectarea rezultatului Referendumului din 2009, adică Parlament Unicameral cu maximum 300 de membri.

5. Reglementarea de urgență a Pensiilor Speciale, după modelul european și fixarea unui nivel al acestora în raport cu PIB-ul țării și cu realitățile din Sistemul de salarizare și pensii din România.

6. Justiție independentă.

7. Mutarea Jandarmeriei sub comanda Ministerului Apărării Naționale (MApN).

8. Fără nomenclaturiști PCR, securiști și odraslele lor în funcții publice. În acest sens, activarea actualizată a punctului (8) al Proclamației de la Timișoara.

9. Oprirea de urgență a defrișărilor iresponsabile de păduri.

10. Judecarea în regim de urgență a Dosarului ,,Jandarmeriada” 10 AUGUST 2018.

11. Judecarea în regim de urgență a Dosarului Revoluției din 1989.

12. Judecarea în regim de urgență a Dosarului Mineriadelor.

13. Judecarea în regim de urgență a Dosarului „Colectiv”.

14. Organizarea unui Proces Real al tuturor regimurilor care au condus România după 1918, în care să fie judecați și condamnați, în regim de urgență, chiar și post-mortem, toți vinovații de crime împotriva poporului român.

15. Verificarea tuturor dosarelor de privatizare a industriei românești (unde nu au fost respectate clauzele de privatizare, trebuie recuperat prejudiciul de la cei vinovați).

          16. Salariu minim de 1000 de euro și dublarea tuturor veniturilor românilor într-un interval de maxim 10 ani.

         17. “O țară mică, cu o armată mare”: Introducerea serviciului militar obligatoriu, după modelul Elveției, ca măsură de integrare a tuturor cetățenilor motivați și capabili în demersul de apărare a țării. După căderea blocului comunist în 1989, Elveția are o populație în care 1 din 10 oameni sunt activi militar. 

18. Resursele naturale ale țării sunt și vor rămâne proprietatea poporului român. Susținem mărirea redevențelor și stoparea exportul de materii prime.

19. Reîntregirea României în graniţele internaţional recunoscute de la 1 Septembrie 1939, anularea consecinţelor Pactului Ribbentrop-Molotov și restituirea  teritoriilor răpite de Rusia după Pacea de la Kuciuk-Kainargi (1774).

20. Alocarea unui procent de 10% din PIB pentru Sistemul Național de Educație.

Suntem de părere că Sistemul de Educație Națională nu mai poate trăi din cârpeli și fără o investiție reală nu putem avea o dezvoltare sustenabilă a educației în România. Modul în care a fost tratată Educația de către toate conducerile României, din 1990 încoace, reflectă dezinteresul și intențiile ticăloase ale acestor conduceri, frizează chiar… trădarea. Pentru că asta înseamnă să distrugi efectiv unul dintre cei mai importanți piloni ai țării așa după cum este Sistemul de Educație Națională!

Partidul REZIST.