Refomarea Curții Constituționale

Refomarea Curții Constituționale

Dragi români,
vă rog să citiți cine sunt politrucii care se cred judecători la CCR:

Nici 5 minute JUDECĂTORI!

1. Valer Dorneanu: procuror, consilier UGSR, secretar Camera Deputatilor ( PSD ), adjunct Avocatul Poporului!

2. Marian Enache: avocat Baroul Iași, deputat FSN, PDSR, PSD, membru în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză.

3. Petre Lazaroiu(fost Ceaușescu)- PDL: jurisconsult la Combinatul de Articole Tehnice din cauciuc – Jilava, asistent, lector la Univ.”Dimitrie Cantemir”- cursul de Drept Financiar- Bancar.

4. Mircea Ștefan Minea- PDL: avocat, Baroului Cluj, expert evaluator, arbitru la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, profesor cursul de Drept Fiscal UBB Cluj.

5. Daniel Marius Morar- PDL: procuror, fost șef DNA.

6. Simona Maya TEODOROIU- PSD: raportor naţional pentru protecţia juridică a mediului, expert guvernamental, secretar de stat, coordonator al activităţilor legate de implementarea programelor PHARE pentru sistemul judiciar român, Institutul de Cercetări Juridice „Andrei Rădulescu”, Cercetător ştiinţific, cadru didacic universitar.

7. Varga Attila- UDMR: jurisconsult la mai multe unităţi economice, deputat, cadru didactic asociat a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Adminstrative şi ale Comunicării, Extensia Satu-Mare, a Universităţii „Babeş-Bolyai”.

JUDECATORI

8. Mona- Maria Pivniceru- USL: judecătoare, președinta Asociației Magistratilor din România, ministru de Justiție.

9. Livia Doina Stanciu- PNL: judecătoare, fostă președintă a ICCJ.

Așadar, din 9 judecători doar 2, Lavinia Stanciu și Mona Pivniceru au profesat ca judecători! Ceilalți 7 nu au judecat in viata lor nici macar un furt de găini, un divorț sau o bătaie între doi bețivi!

Partidul REZIST CERE DEPOLITIZAREA CCR!

Noi, membrii Partidului REZIST, ne asumăm public că vom reforma Curtea Constituțională, astfel încât să asigurăm depolitizarea judecătorilor CCR. Acest proiect este prioritar în programul politic și electoral al Partidului REZIST pe care îl reprezint. În momentul în care vom fi parte a unei majorități parlamentare vom pune în practică angajamentul luat în fața cetățenilor.

În calitate de Președinte al Partidului REZIST, principalul criteriu luat în calcul de Partidul REZIST la nominalizarea unui judecător constituțional este ca acesta să nu fi fost într-o funcție de conducere sau să fi reprezentat în ultimele două mandate un partid politic la nivel local, național sau european. Un alt criteriu este ca judecătorii constituționali să fie votați de majoritatea calificată, adică de două treimi din numărul parlamentarilor.

Dragi români,
SINGURA SOLUȚIE ESTE DEMISIA PARLAMENTULUI ILEGAL ȘI DECLANȘAREA ALEGERILOR ANTICIPATE FĂRĂ IMUNITATE!

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST