ROMÂNIA SE AFLĂ, DIN NOU, LA RĂSCRUCEA MARILOR FURTUNI

ROMÂNIA SE AFLĂ, DIN NOU, LA RĂSCRUCEA MARILOR FURTUNI
Dragi români, întreb și eu:
De ce Președintele Iohannis nu a chemat la consultări Economiștii de marcă ai acestei țări pentru a concepe și a implementa un set de măsuri care să atenueze pe cât posibil efectele unui dezastru  Financiar – Economic?
De ce nu sunt chemați specialiști în domeniul Medical pentru alegerea celor mai bune  modalități de ținere sub control a Pandemiei și conceperea unui ghid și a unei strategii naționale de tratament?
De ce nu sunt consultați specialiști în Domeniul Apărării și Internelor în ceea ce privește Ordinea publică, aplicarea unor măsuri de prevenție și de protecție a cetățenilor, a bunurilor statului si a proprietății private?
Acum Nu este timpul Politrucilor Partidelor Mafiei Comunisto-Securiste din Parlamentul ILEGAL, ceea ce se întâmplă acum este apanajul Specialiștilor în domeniile ce cuprind efectiv Combaterea Efectelor!
Suntem o Țară care se află, din nou, la Răscrucea Marilor Furtuni. Este momentul să ne angajăm în luptă prin DISCIPLINĂ, MUNCĂ ȘI SERIOZITATE!
Respect Tuturor Oamenilor ce compun Sistemul Medical și Militar al Țării!
 Același respect Firmelor de Transport – românești și personalului acestor firme ce zi și noapte străbat șoselele Europei pentru asigurarea Aprovizionării cu cea ce este necesar populației!
Ticăloșii din Partidele Parlamentului ILEGAL și-au arătat priceperea și iubirea de Țară, iar efectele se văd: suntem Săracii Europei! Neajutorați și, mai ales, Singuri!
Dumnezeu să Ocrotească România și poporul român!
Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST