ROMÂNII DESCHIDETI OCHII, PENTRU CĂ ALTFEL DESCHIDEȚI PUNGA!

ROMÂNII DESCHIDETI OCHII, PENTRU CĂ ALTFEL DESCHIDEȚI PUNGA!

Dragi români,

ciorba reîncălzită a lui Tolontan intră tot la categoria servite. Numai că filmul ăsta n-are țintă electorală. N-are treabă nici cu Dăncilă, nici cu Werner, doar viermișorii USR-iști ieșiți din cadavrele tinerilor de la Colectiv pierd dar îi vor albii la Alegerile Parlamentare.

Ținta Mafiei Securiste este sistemul sanitar din România în general şi SMURD-ul în particular, se urmărește privatizarea acestuia! Şi pentru că nu trebuie să se opună nimeni, Arafat trebuie demis. Țineți minte în anul 2012 ce lege se pregătea şi cum Cocoş avea deja 100 de ambulanțe în așteptare? Nu s-a putut atunci, fructele nu erau încă coapte, iar Arafat se bucura de încrederea Mafiei Comunisto-PSD-iste. A ieșit lumea în stradă, Boc şi-a dat demisia, dar băieții n-au dezarmat. Cu răbdarea treci şi marea!

Iar azi, meseriașii simțind că a venit iarăși vremea lor, au trecut din nou la atac. Astfel aflăm din programul PNL (exact ca atunci) despre comasarea de spitale, ce va deschide drumul (fără concurență) celor private. Şi ca să închidă cercul Tolontan ne arată, în ce „haos” lucrează „salvatorii” de la SMURD. Toate astea pentru că trebuie să ne indignăm (desigur), cetățenii manipulați să iasă în stradă, să fie justificare pentru OUG-ul care va permite unor jmecheri accesul la banii SMURD-ului. Iar asta nu se poate fără un Arafat frăgezit şi ulterior (cât mai curând) demis. Ăsta e şpilul filmului şi de ce a apărut acum.

Iar poporul, de dreapta firește, se va bucura de binefacerile unor servicii sanitare private (de calitate, cum altfel?!), ca afară. Ca la Viena sau Istanbul, de exemplu. Dar asta doar dacă are bani! Dacă nu, asta e, GHINION!

Dacă românii dorm și de data asta vor vedea pe pielea lor cât costă să suni la salvare privată (în Germania 250 de euro) vor vedea cât costă o asigurare medicala privată (în Germania de la 600 de euro pe luna) și vor mai vedea și altele. Am înțeles că se duc tratative cu firme germane pentru privatizarea sistemului.

PS: Haosul e programat, pentru ca să se facă lucruri, să nu mai fie nimeni care să se opună Mafiei Securiste şi din când în când câte un corupt să fie aruncat la lei în aplauzele publicului îndobitocit.

Ticăloșilor, nu luați românilor accesul gratuit la servicii de sănătate și nu mai furați din banii strânși pentru asigurările sociale de sănătate!

ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Partidul REZIST luptă pentru o Românie liberă, democrată și puternică.

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST