Senatori şi deputaţi, vă rog să răspundeţi!

Senatori şi deputaţi vă rog să răspundeţi Poporului Român la următoarele întrebări:

1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?

2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?

3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?

4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 25 de ani?

5) De ce nu au fost atrase fondurile europene de circa 30 miliarde euro cuvenite României, cine sînt vinovaţii şi cîţi au fost condamnaţi penal sau măcar arestaţi pentru 29 de zile?

6) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?

7) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?
8) De ce nu sunt daţi afară politrucii bolşevici din MAE, care i-au umilit pe românii noştri din diasporă?

9) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?
Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei?
România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri din Uniunea Europeană. Românii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mîncare, în timp ce, în majoritatea ţărilor în Uniunea Europeană, sumele cu această destinaţie reprezintă 10-15% din veniturile lunare. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.
Chiar şi în această situaţie când România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei, Partidele Mafiei Comunisto – Securiste din Parlamentul ILEGAL iau noi măsuri de austeritate, de fapt, de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

Dragi români,
SINGURA SOLUȚIE ESTE DEMISIA PARLAMENTULUI ILEGAL ȘI DECLANȘAREA ALEGERILOR ANTICIPATE FĂRĂ IMUNITATE!

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST