TERORISM, BIOTERORISM ȘI TERORISM MEDIATIC

TERORISM, BIOTERORISM ȘI TERORISM MEDIATIC

Dragi români,
acțiunile Guvernului Odraslei Securistului Orban susținut de Parlamentul ILEGAL pot fi încadrate la terorism?

Terorismul reprezintă acea acţiune deliberată, bine organizată, a unui grup mai mic sau mai mare de oameni care urmăreşte crearea unei stări generale de teamă, de suspiciune, având ca scop final destabilizarea regimului politic atacat şi eventuala lui înlocuire.

Prin noţiunea de teroare se înţelege o stare de teamă extremă care înspăimântă, tulbură şi paralizează. La rândul ei, violenţa este definită ca implicând recurgerea la forţă de către un individ sau un grup în vederea prejudicierii intereselor unor persoane sau a unor bunuri.

Bioterorismul este definit ca eliberarea intenționată de virusuri, bacterii sau alți agenți cu scopul de a îmbolnăvi sau ucide oameni, animale sau plante.

Legătura dintre mass-media şi terorism este cât se poate de clară: pentru a răspândi teroare, terorismul are nevoie de mediatizare, de publicitate, iar media are nevoie de subiecte pentru a-şi spori audienţa. Prin urmare, fiecare răspunde nevoii celeilalte.

Sectorul media folosit de terorişti se ocupă în primul rând de „ridicarea în slăvi” a liderilor, de manipularea comunităţilor şi de „satisfacerea dorinţelor” duşmanilor, ţinând popoarele ocupate cu evenimente fără nici o importanţă, acceptând liberalizarea corupţiei care se întinde peste tot. Suprapuneți peste acest tablou definitoriu câteva milioane de televizoare în saptele cărora se ascund niște parlamentari, borfași și infractori. Iar în față stă poporul prizonier care se duce la vot de două ori anul acesta. Așa s-a născut cocteilul Molotov letal pentru democrația românească: Terorism mediatic, prin metode globaliste.

ROMÂNIA DEASUPRA TUTUROR INTERESELOR!
Veniți în Partidul REZIST cu toții să scăpăm România de criminali și de hoți!

Petrică Folică,
Președintele Partidului REZIST