TONOMATUL NEOMARXIȘTILOR USR-IȘTI

TONOMATUL NEOMARXIȘTILOR USR-IȘTI
După ce a decedat fostul Comandant al SRI Timiș, Generalul Bot, în 2017 a luat sfârșit și cariera „jurnalistică” a lui Malin BOT, propagandistul NEOMARXIȘTILOR USR-iști.
În iarna anului 2017, după mai multe zile de Proteste ale cetățenilor onești împotriva OUG 13, acest individ s-a INFILTRAT pentru a manipula protestatarii în favoarea Neomarxistilor USR-iști.
Implicarea mea în Protestele REZIST a fost Publică (sunt fotografii, filmări) și nu poate fii contestată de nimeni. Am fost singurul politician INDEPENDENT bănățean participant la proteste în prima linie și din prima zi.
Cetățenii onești NU au ieșit la proteste pentru că SECURIȘTII din SIE au  înființat câteva conturi Facebook # Rezist. Cetățenii onești au ieșit la proteste în iarna anului 2017 pentru că sesizaseră acțiunile grave aflate în derulare COORDONATE DE către PARTIDELE PARLAMENTARE: Jefuirea Bugetului de stat și a Patrimoniului României, încălcarea Constituției României și a Drepturilor Fundamentale ale poporului român.
Atunci când am ieșit în stradă ca simpli cetățeni am reușit să amânăm, nu să oprim, planul politicienilor Partidelor Parlamentului ILEGAL de a modifica legile justiției, de a subordona procurorii unui om politic corupt și cu apucături de dictator, prin ministrul justiției, și de a pune parlamentarii deasupra legii.
Am înțeles că a protesta în stradă nu este suficient, iar puțini din cei aflați în Parlament sunt dispuși să lupte împotriva celor care duc România înapoi în comunism. Și atunci am pornit pe calea dificilă, dar, sperăm noi, eficientă politic, de a ne constitui un partid, din următoarele motive:
  1. Am participat activ la aproape toate protestele #rezist.
  2. Am militat toată viața împotriva establishmentului politic actual, caracterizat prin corupție, incompetență și rea credință.
  3. Am presupus că politicienii de rea credință vor confisca acest nume. Și am avut dreptate, un grup de la Pitești ce avea legături directe cu PSD a dorit să înregistreze numele REZIST.
  4. Nu am creat un partid pentru o mână de oameni cu inițiativă. Nici nu avem cum. Partidul este deschis către toți oamenii de bună credință care doresc să fie reprezentați politic.
  5. Doar acțiunea străzii și în justiție nu este suficientă pentru a opri reaua credință. Însă este foarte importantă. De aceea vom participa atât la viața politică, cât și la protestele civice, atunci când politicienii vor ataca societatea civilă.
  6. Rezistența este ceea ce facem de peste 70 de ani: rezistăm virusului comunist, în toate formele sale. De aceea termenul REZIST ni se potrivește nu numai ca partid, ci ca întreagă națiune.
  7. Dorim sa redăm oamenilor cinstiți, cu etica muncii, care doresc libertate, egalitate și prosperitate, precum și celor interesați de responsabilitatea socială a statului, uneltele necesare pentru a putea implementa toate aceste drepturi și adevăruri fundamentale.
  8. Susținem și o vom face în continuare, acțiunea societății civile, ca formă de expresie a tuturor acelor situații în care clasa politică nu se aliniază cu structura țării pe care au jurat să o servească.
  9. Dorim să identificăm pe toți acei lideri de bună credință pe care strada i-a scos în față la protestele REZIST și să îi implicăm, cu voia lor, în clădirea unei Românii prospere și viguroase.
  10. România are nevoie de partide noi, fără rădăcini în FSN-ism, care să propună electoratului acele mesaje pe care strada le-a inițiat și care s-au făcut auzite de atâtea ori: fără corupți, justiție independentă, controlul averilor ilicite, transparență decizională, dar și proiecte care să ajute România: educație, sănătate, infrastructură, stat suplu și eficient.
2.După peste 16 ani de luptă Antiteroristă mi-am încheiat Cariera militară de ziua SRI-ului prin DEMISIA DE ONOARE, în anul 2010. Principalul motiv a fost acela că serviciul fusese confiscat de către foștii securiști și odraslele lor. Căutați pe Google cum SRI se lauda la 20 de ani de la înființare cu „realizările” foștilor Securiști ai lui Ceaușescu.
Eu am fost luptător în Revoluția Anticomunistă din 1989 (am refuzat orice fel de recompense), iar în 1994 am avut curajul să susțin toate examenele dure pentru a intra în cadrul Brigăzii Antiteroriste a SRI și am reușit.
Reușitele mele profesionale în lupta Antiteroristă sunt numeroase însă nu vă pot scrie deoarece DEMISIA DE ONOARE A FOST SECRETIZATĂ DE către SRI.
O parte din REZULTATELE mele politice de până acum sunt afișate pe cubul Partidului REZIST din Piața Victoriei, în locul în care a avut loc Revoluţia Anticomunistă din Timișoara 1989, și se pare că îi deranjează pe contracandidații mei la Primăria Timișoarei. Eu pot vorbi despre trecut, prezent și viitor. Contracandidații mei, după ce au încălcat Constituția și Drepturile Fundamentale ale poporului român acum le vor votul și continuă să manipuleze cu ajutorul mercenarilor din Mass-media Mafiei Comunisto-Securiste. Mafie care ne-a vândut Ocultei Mondiale.
Întotdeauna am votat în Plenul Primăriei Timișoara doar pentru beneficiul timișorenilor, astfel intrând în conflict cu toate Partidele Mafiei Comunisto-Securiste din Parlamentul ILEGAL.
Partidul REZIST este continuatorul protestelor REZIST împotriva tuturor ilegalităților Partidelor Parlamentare. „Programul Partidului REZIST, PROGRAMUL DEMNITĂȚII”  cuprinde chiar cererile protestatarilor.
Cei care vor să se alăture luptei noastre sunt bineveniți, cei care nu se alătură trebuie să știe că toate Partidele PARLAMENTARE fac jocurile Ocultei Mondiale, lichidează România, îi transformă pe români în cobai și le confiscă drepturile fundamentale umane, iar VOTAREA acestor partide înseamnă COMPLICITATE la acest plan.
Am absolvit toate cursurile de specialitate în Lupta Antiteroristă cu Calificativul ,,Foarte Bun”, sunt Licențiat în Științe Juridice și împreună cu specialiștii noștri ne-am pus la dispoziția dumneavoastră.
DUMNEZEU SĂ APERE ROMÂNIA ȘI ÎNTREG POPORUL ROMÂN!
Petrică Folică, Președintele Partidului REZIST
#1 PRIMAR ONEST PENTRU TIMIȘOARA!